Пет фирми заявиха интерес за участие в търга за приватизацията на ТЕЦ "Бобов дол”

379
Пет фирми заявиха интерес за участие в търга за приватизацията на ТЕЦ

До изтичането на крайния срок, който беше 15 април 2008 г., 5 фирми закупиха документация за участие в търга с явно наддаване с предварителни квалификационни изисквания за продажбата на 251 400 броя акции, представляващи 100% от капитала на ТЕЦ „Бобов дол” ЕАД, съобщиха от Агенция за приватизация.

Това са “Консорциум Енергия МК” АД, София; “Минна компания” ЕООД, София; “Дамко Енерджи”, Гърция; “Електрабел” С.А., Белгия и “Sencap” S. A., Гърция.

До 25 април 2008 г. закупилите тръжна документация трябва да представят документи за съответствие с някое от предварителните квалификационни изисквания.

На допуснатите кандидати ще им бъде предоставена възможността да закупят информационен меморандум, ще получат сертификат за регистрация и ще имат право да вземат участие в търга, който ще се проведе от 11 часа на 26 юни 2008 г. в сградата на Агенция за приватизация.

Началната тръжна цена е 100 млн. лв., а стъпката на наддаване 1 млн. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg