Пет фирми заявиха интерес за участие в търга за приватизацията на ТЕЦ "Бобов дол”

404
Пет фирми заявиха интерес за участие в търга за приватизацията на ТЕЦ

До изтичането на крайния срок, който беше 15 април 2008 г., 5 фирми закупиха документация за участие в търга с явно наддаване с предварителни квалификационни изисквания за продажбата на 251 400 броя акции, представляващи 100% от капитала на ТЕЦ „Бобов дол” ЕАД, съобщиха от Агенция за приватизация.

Това са “Консорциум Енергия МК” АД, София; “Минна компания” ЕООД, София; “Дамко Енерджи”, Гърция; “Електрабел” С.А., Белгия и “Sencap” S. A., Гърция.

До 25 април 2008 г. закупилите тръжна документация трябва да представят документи за съответствие с някое от предварителните квалификационни изисквания.

На допуснатите кандидати ще им бъде предоставена възможността да закупят информационен меморандум, ще получат сертификат за регистрация и ще имат право да вземат участие в търга, който ще се проведе от 11 часа на 26 юни 2008 г. в сградата на Агенция за приватизация.

Началната тръжна цена е 100 млн. лв., а стъпката на наддаване 1 млн. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...