Пет са офертите за участие в търга за доставка на оборудване на помпени станции в Русе

593
Пет оферти са получени в Министерството на регионалното развитие и благоустройството за участие в международен открит търг за доставка на оборудване за модернизиране на помпени станции за питейни води в Русе.

Проектът се съфинансира по програма ИСПА на Европейския съюз, Финансов меморандум 2005, Европейска банка за възстановяване и развитие и държавния бюджет на България.

Офертата на LAYNE Bowler Pump Company Inc., Турция, е 1 142 663 евро. За доставка на оборудването Engineering DOBERSEK GMBH, Германия, предлага 949 867 евро. Предложението на Risk Engineering Ltd., България, е 1 241 720 евро. Четвъртата оферта е на WILO AG, Германия, и е на стойност 1 119 928 евро. Ценовото предложение на ASI Company Ltd., България е 665 145 евро, като всички посочени новини са без ДДС.

За да се подобри надеждността на обществената водопроводна мрежа, да се намали риска за здравето на населението и да се осигури по-ефикасно използване на водните ресурси, ще бъдат доставени 14 помпи за три помпени станции и електромеханично оборудване, информират от МРРБ.

Доставката и монтирането трябва да бъдат направени под надзор не по-късно от 180 дни от датата на подписване на договора до условното приемане.
Критерий за възлагане на договора е най-ниската цена, предложена от участник, изпълняващ формалните и техническите изисквания.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg