По-ниски цени за електронните фактури

2117
По-ниски цени за електронните фактури

Операторът на най-голямата платформа за представяне и плащане на електронни фактури и документи в България eFaktura.bg – фирма „БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ“ - ще зарадва своите клиенти с по-ниски цени от първи януари.

С този ход компанията цели да предложи още по-достъпна възможност за преминаване към изцяло електронно фактуриране и представяне на документи при запазване на високото ниво на сигурност на данните и качество на услугата.

Новите цени за представяне на електронни фактури са два пъти по-ниски от досегашните. Така срещу 25 ст. без ДДС можете да изпратите подписана с електронен подпис електронна фактура с прикачени файлове (до 1 MB).

В сравнение с пощенските и куриерски услуги така се реализира значителна икономия в разходите за доставка – от порядъка на няколко пъти. Наред с това издателят и получателят използват безплатен електронен архив с обем до 0.5 GB, който е достатъчен за съхранението на няколко десетки хиляди документа. Търсенето в електронния архив и генерирането на справки по различни критерии са изключително бързи и несравнимо по-удобни в сравнение с работата с хартиени документи.

„Новите по-ниски цени и текущата промоция, даваща възможност за 3 месеца безплатно използване на eFaktura.bg, позволяват на всяка фирма да се възползва от предимствата на електронното фактуриране, без нужда от сериозни инвестиции, с които обикновено се свързва внедряването на ново ИТ решение“, е мнението на Вергиния Коларска – Директор „Маркетинг и продажби“ в „БОРИКА - БАНКСЕРВИЗ“.

„Бих препоръчала на фирмите, които искат да минимизират разходите и да намалят ангажиментите, свързани с фактурирането, да изпробват услугата и да оценят ползите за техния бизнес.

Всички наши клиенти, които активно работят с eFaktura.bg, говорят за забележима оптимизация на разходите и процесите, свързани с фактурирането.

Наблюдава се положителен ефект и върху времето за плащане на фактурите, защото eFaktura дава информация за получените фактури и същевременно позволява лесното им и удобно заплащане чрез Интернет банкиране. В системата вече има над 90 000 регистрирани получатели, което означава, че вероятно много клиенти на бъдещите фирми - издатели в eFaktura вече използват системата.“

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Kasara
# 0
21:12 | 17 December 2011
Wonderful epxlnaation of facts available here.
Suzyn
# 1
09:12 | 17 December 2011
And I thought I was the snsielbe one. Thanks for setting me straight.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg