Подадоха първите проекти за социална и образователна инфрастурктура

392
Подадоха първите проекти за социална и образователна инфрастурктура

Подадени са първите два проекта по Схемата “Подкрепа за осигуряване на подходяща и рентабилна образователна, социална и културна инфраструктура, допринасяща за развитието на устойчиви градски ареали”. Те са получени вчера в регионалния офис на Главна дирекция "Програмиране на регионалното развитие" за Северния централен район в Русе.

Първото от тях е от община Горна Оряховица. То е свързано с образователна инфраструктура.

Второто е от софийска неправителствена организация, която кандидатства за проект, свързан със социална инфраструктура на територията на Великотърновска община.

Така общият брой на подадените проекти по ОПРР е вече 25.

21 проекта бяха подадени от Фонд «Републиканска пътна инфраструктура» и по един от общините Попово и Чирпан – всичките свързани с рехабилитация на пътища.

Всички проекти са на различни етапи от оценяването им. Повече информация за тях ще бъде предоставена след приключване на процедурата.

Още информация за отворените схеми за безвъзмездна финансова помощ може да намерите на сайта на Оперативна програма «Регионално развитие» www.bgregio.eu.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg