Подновяват Международния Видински панаир, търговките площи ще са на 50 дка

551
Започнаха благоустройствените дейности по подготовката на терена, на който ще се разположи обновеният Международен Видински панаир. – съобщи заместник кметът на Община Видин направление „Развитие на инфраструктурата” инж. Олег Джоканов.

Международният видински панаир ще се състои от 30 август до 8 септември. Той се възобновява с общите усилия на кмета д-р Иван Ценов и представители на местния бизнес. „Задачата е изключително амбициозна, като се има предвид факта, че времето за подготовка е само един месец.”- коментира по този повод д-р Ценов.

Панаирът ще бъде разположен на традиционното и познато за видинчани място – парк “Нора Пизанти”. Търговските обекти, местата за отдих и развлечение, естради и сервизни помещения ще се разположат на обща площ от 50 дка.

При благоустройствените дейности се спазват съществуващите архитектурни решения на обекта, като се извършва вертикална и хоризонтална планировка на цялата площ.

Напълно ще бъде възстановена водопреносната мрежа, електрозахранването и парковото осветление. Ще бъдат монтирани 40 нови осветителни тела. Почиства се басейнът, който се ползва за демонстрации от „Випом” АД.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...