Подписват договор за рехабилитация на ВиК Русе

503
Подписват договор за рехабилитация на ВиК Русе

На 09.01.2008г. в 12.00 часа в зала „Колегиум” в МРРБ заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Димчо Михалевски ще подпише договор за строителство по един компонент от ИСПА мярка 2005/BG/16/P/PE/004 „Интегриран воден проект за гр. Русе. Договорът е за компонент Лот 2 „Рехабилитация и доизграждане на канализационната мрежа в гр. Русе”.

Средствата за Интегрирания воден проект в гр. Русе са осигурени от Програма ИСПА на ЕС по финансов меморандум между Европейската Комисия и Република България, от държавния бюджет и от Европейската банка за възстановяване и развитие.

Изпълнителят на строителството е избран след международна тръжна процедура, в съответствие с изискванията на Практическото ръководство за договорни процедури за външни действия на Европейската Комисия.

На церемонията по подписването на договора са поканени ръководителят на Представителството на Европейската Комисия в България г-жа Зинаида Велева, представители на Министерството на финансите, на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и на крайните бенефициенти по проекта (местното ВиК дружество и общината), с които МРРБ има сключено Тристранно споразумение за сътрудничество.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg