Пощенска банка и ДЗИ Банк с обща оферта за бърз потребителски кредит

732

Бързите потребителски кредити ще бъдат предлагани с еднакви условия от Пощенска банка и ДЗИ Банк, съобщиха от финансовите трезори. Това се случва само седмица след пускането на първия общ продукт на двете банки – жилищния кредит. „Бърз кредит” с поръчител и „Бърз кредит +” без поръчител ще бъдат предлагани при еднакви условия в клоновата мрежа от над 280 локации в цялата страна.

От 19 март вече и във всички клонове на ДЗИ Банк потребителите ще могат да се възползват от преференциалните условия по Бързите кредити. Общата оферта на двете банки предлага гратисен период от 6 месеца, през който клиентите изплащат само по 10 лв. на месец на всеки 1000 лв. усвоен потребителски кредит при „Бърз кредит” с поръчител. При „Бърз кредит +” месечната сума възлиза на 12,04 лева.

Предложението е в сила до 30 април 2007 г. и важи за всички клиенти, подали заявление за „Бърз кредит” и „Бърз кредит +” в промоционалния период. През първите 6 месеца на кредита кредитополучателите изплащат само лихва без главницата.

„Бърз кредит” и „Бърз кредит +” се предлагат за суми до 10 хил. лв. Бързият кредит с поръчител е за срок до 10 години, а „Бърз кредит +” без поръчител се предлага за период до 5 години. Процедурата по кандидатстване е изключително ускорена и опростена.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg