Пощенска банка и ДЗИ Банк с първия си съвместен продукт - жилищен кредит

369
Пощенска банка и ДЗИ Банк с първия си съвместен продукт - жилищен кредит

От 12 март 2007 г. Пощенска банка и ДЗИ Банк предлагат първия си съвместен продукт на българския пазар - жилищен кредит.

Новият атрактивен продукт за жилищно кредитиране се предлага на клиентите на двете финансови институции при едни и същи условия в клонова мрежа от общо над 280 локации в цялата страна. Това е първият продукт, който ще предлага еднакви условия от двете банки, след като стана ясно, че до края на 2007 г. двата трезора ще се обединят.

Специалната оферта на Пощенска банка и ДЗИ Банк предлага жилищен кредит при 12.50 лева на месец на всеки 10 000 лева от размера на кредита през първата година. През първата година клиентът плаща лихва без главница.

В допълнение, всички клиенти ползват 50% отстъпка от първоначалните такси, платими към банката. Специалното предложение на Пощенска банка и ДЗИ Банк е отворено за клиентите, подали заявления за жилищен кредит в периода 12 март – 31 май 2007г.

„Първият съвместен продукт за жилищно кредитиране на Пощенска банка и ДЗИ Банк е резултат от обединените усилия на колегите от двете институции. Общият продукт ще даде възможност на нашите клиенти да се възползват от атрактивните и иновативни решения в областта на жилищното кредитиране в разгърнатата ни мрежа в цялата страна”, съобщи г-н Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка и ДЗИ Банк.

Сред предимствата на общия продукт са и възможностите за професионална консултация с експерт по жилищно кредитиране в клоновете на двете банки, който съветва клиента и помага през целия процес на кандидатстване.

Клиентите ще могат да се възползват и от разнообразни програми за жилищни кредити с фиксирана лихва за 1 или 3 години или плаваща лихва за целия период, както и кредити с документално и без документално удостоверяване на дохода.

Клиентите на двете институции имат възможност да ползват към жилищния кредит и допълнителен потребителски заем при преференциални условия.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg