Пощенска банка стана Банка на Годината 2006

318

Пощенска банка бе отличена с голямата награда „Банка на годината” на традиционните банкови награди, организирани от вестник „Пари”.

Успоредно с голямата награда финансовата институция бе отличена и в категория „Динамика и развитие”, съобщиха от Пощенска банка.

Наградата „Банка на годината” бе връчена лично от президента Георги Първанов, а престижния приз приеха Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка и ДЗИ Банк, Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска банка и ДЗИ Банк и Петя Димитрова, главен финансов директор на Пощенска банка и ДЗИ Банк, прокурист и изпълнителен директор на ДЗИ Банк.

„Фактът, че Пощенска банка е избрана за банка на годината е от огромно значение за всички нас. Приемам тази награда с благодарност от името на всички наши клиенти, акционери и служителите, които направиха това възможно. Надявам се и за напред нашата финансова институция да оправдава доверието на всички вас и обещавам, че и за в бъдеще ще продължаваме да се стремим да сме отлична банка и добър корпоративен гражданин”, заяви в благодарственото си слово г-н Хасиотис.

Припомняме ви, че през 1993 година Пощенска банка също бе обявена за Банка на годината от вестник Пари, а по-рано тази година финансовата институция спечели две отличия на международно банково изложение „Банки Инвестиции Пари”.

През месец февруари Пощенска банка взе наградата за „Комбинирани финансови продукти” за хеджиращите си инструменти, както и специалния приз за дебютен продукт за факторинг услугите, предлагани от банката.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg