Представят резултатите от новите процедури по ОПАК

348
Представят резултатите от новите процедури по ОПАК

Днес, 9 май 2008 г., от 10.00 ч. в залата на Министерството на държавната администрация и административната реформа ще се проведе пресконференция, на която министър Николай Василев ще представи резултатите от приключилите осем конкурса за проекти по Оперативната програма “Административен капацитет” за структурите на гражданското общество и за конкретните бенефициенти.

Съгласно Индикативната годишна работна програма на ОПАК за 2008 г. на 11 март Управляващият орган стартира осем нови процедури на обща стойност 55 млн. лв., предоставени от Европейския социален фонд и от националния бюджет.

Две от процедурите бяха насочени към структурите на гражданското общество - социално-икономическите партньори и неправителствените организации, и за тях са предвидени 25 млн. лв. Срокът за подаване на проектни предложения по тези процедури изтече на 25 април.

По останалите шест процедури на стойност 30 млн. лв. до 30 април можеха да кандидатстват с проекти конкретните бенефициенти на ОПАК, изрично посочени в програмата.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg