Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди

546
Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди

Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При температури над 35 градуса, за времето от 12.00 ч. до 19.00 ч., се забранява влизането на товарни автомобили с тегло над 20 тона, по улиците и булевардите на Столична община в зоната до Околовръстен път, като същият не влиза в обхвата на зоната.

От 2 до 31 август, ще бъде забранено движението на пътни превозни средства (ППС) по пътното платно на бул."Княгиня Мария Луиза" върху мостовото съоръжение в посока бул."Сливница", на кръстовището бул."Княгиня Мария Луиза" - бул."Тодор Александров" - бул."Дондуков". Движението на ППС ще се извършва по трамвайното платно на бул."Княгиня Мария Луиза" в посока бул."Сливница".

От 2 до 10 август, ще бъде забранено влизането на ППС в двете посоки по ул."Слатинска" между ул."Гео Милев" и ул."Боян Магесник".

До 6 август, поради основен ремонт на трамваен релсов път е въведена временна организация на движението на кръстовището на бул."България" и ул."Фр.Нансен".

От 5 до 20 август, се забранява движението на ППС в отделни части от кръстовището на бул."Добринова скала" и ул."Ген. Вл. Динчев".

До 13 август, е забранено влизането на ППС в двете посоки по северното пътно платно, на бул."Сливница", между пл."Сточна гара" и ул."Опълченска". Движението ще се извършва двупосочно, в южното платно на булеварда като се пропуска движение през
напречните улици.

От 14 до 31 август ще бъде забранено влизането на ППС в двете посоки, по южното пътно платно на бул."Сливница", между пл."Сточна гара" и ул."Опълченска".

Движението ще се извършва двупосочно , в северното платно на булеварда, като се пропуска движение през напречните улици.

От 26 юли до 20 август е забранено влизането на ППС в двете посоки, по южното пътно платно на бул."Ген.Данаил Николаев", между пл."Сточна гара" и ул."Черковна", с изключение на автобуси по линии с номера 11, 213, 214 и 305, в участъка между ул."Злетово" и ул."Силистра". Движението ще се извършва двупосочно, в северното платно на булеварда, като се пропуска движение през кръстовищата бул."Ген.Д.Николаев" с ул."Злетово" и ул."Проф.Милко Бичев".

От 21 август до 13 септември ще бъде забранено влизането на ППС в двете посоки, по северното пътно платно, на бул."Ген.Д.Николаев", между пл."Сточна гара" и ул."Черковна". Движението ще се извършва двупосочно , в южното платно на булеварда, като се пропуска движение през кръстовищата на бул."Ген.Д.Николаев" с ул."Злетово", ул."Силистра" и ул."Проф.Милко Бичев".

От 22 юли до 04 август, се забранява влизането на ППС по северното платно на ул."8-ми декември", между бул."Св.Кл.Охридски" и ул."Росарио". Движението ще се извършва, двупосочно по южното платно на улицата.

От 4 до 21 август, се затваря за движение на ППС, ул."Беласица", между ул."Люти брод" и ул."Странджа".

До 31 август на кръстовището на бул."Г.М.Димитров" и бул."Драган Цанков", е въведена временна организация на движение на ППС, поради изграждане на подлез в района на Метростанция.

За да не се създават задръствания и затруднения при придвижване, Отдел "Пътна полиция" - СДП съветва гражданите и гостите на града да изберат обходни маршрути за движение, да спазват разпорежданията на органите на полицията и въведената временна организация на движение.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg