Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди

570
Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди

Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При температури над 35 градуса, за времето от 12.00 ч. до 19.00 ч., се забранява влизането на товарни автомобили с тегло над 20 тона, по улиците и булевардите на Столична община в зоната до Околовръстен път, като същият не влиза в обхвата на зоната.

От 2 до 31 август, ще бъде забранено движението на пътни превозни средства (ППС) по пътното платно на бул."Княгиня Мария Луиза" върху мостовото съоръжение в посока бул."Сливница", на кръстовището бул."Княгиня Мария Луиза" - бул."Тодор Александров" - бул."Дондуков". Движението на ППС ще се извършва по трамвайното платно на бул."Княгиня Мария Луиза" в посока бул."Сливница".

От 2 до 10 август, ще бъде забранено влизането на ППС в двете посоки по ул."Слатинска" между ул."Гео Милев" и ул."Боян Магесник".

До 6 август, поради основен ремонт на трамваен релсов път е въведена временна организация на движението на кръстовището на бул."България" и ул."Фр.Нансен".

От 5 до 20 август, се забранява движението на ППС в отделни части от кръстовището на бул."Добринова скала" и ул."Ген. Вл. Динчев".

До 13 август, е забранено влизането на ППС в двете посоки по северното пътно платно, на бул."Сливница", между пл."Сточна гара" и ул."Опълченска". Движението ще се извършва двупосочно, в южното платно на булеварда като се пропуска движение през
напречните улици.

От 14 до 31 август ще бъде забранено влизането на ППС в двете посоки, по южното пътно платно на бул."Сливница", между пл."Сточна гара" и ул."Опълченска".

Движението ще се извършва двупосочно , в северното платно на булеварда, като се пропуска движение през напречните улици.

От 26 юли до 20 август е забранено влизането на ППС в двете посоки, по южното пътно платно на бул."Ген.Данаил Николаев", между пл."Сточна гара" и ул."Черковна", с изключение на автобуси по линии с номера 11, 213, 214 и 305, в участъка между ул."Злетово" и ул."Силистра". Движението ще се извършва двупосочно, в северното платно на булеварда, като се пропуска движение през кръстовищата бул."Ген.Д.Николаев" с ул."Злетово" и ул."Проф.Милко Бичев".

От 21 август до 13 септември ще бъде забранено влизането на ППС в двете посоки, по северното пътно платно, на бул."Ген.Д.Николаев", между пл."Сточна гара" и ул."Черковна". Движението ще се извършва двупосочно , в южното платно на булеварда, като се пропуска движение през кръстовищата на бул."Ген.Д.Николаев" с ул."Злетово", ул."Силистра" и ул."Проф.Милко Бичев".

От 22 юли до 04 август, се забранява влизането на ППС по северното платно на ул."8-ми декември", между бул."Св.Кл.Охридски" и ул."Росарио". Движението ще се извършва, двупосочно по южното платно на улицата.

От 4 до 21 август, се затваря за движение на ППС, ул."Беласица", между ул."Люти брод" и ул."Странджа".

До 31 август на кръстовището на бул."Г.М.Димитров" и бул."Драган Цанков", е въведена временна организация на движение на ППС, поради изграждане на подлез в района на Метростанция.

За да не се създават задръствания и затруднения при придвижване, Отдел "Пътна полиция" - СДП съветва гражданите и гостите на града да изберат обходни маршрути за движение, да спазват разпорежданията на органите на полицията и въведената временна организация на движение.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...