Продават 100% от Нити АД с начална цена 6.1 млн. лв.

670
Продават 100% от Нити АД с начална цена 6.1 млн. лв.

Агенцията за приватизация обяви търг с явно наддаване за продажбата на 690 392 броя акции, представляващи 100% от капитала на НИТИ ЕАД, град Казанлък.

Предметът на дейност на дружеството е научноизследователска и развойна дейност, технологии и процеси със специална и гражданска тематика, хидроимпулсна техника, проектиране на промишлени, селскостопански, жилищно-административни, социални и други граждански и специални обекти, проектиране и конструиране на промишлени съоръжения и инженеринг, производство на верижни и колесни машини и установки, автоматизация на инженерния труд и създаване на програмни продукти, друга машиностроителна продукция, производствена, търговска, туристическа (хотелиерство и ресторантьорство) дейности.

Началната тръжна цена е 6.1 млн. лв., а стъпката на наддаване – 200 хил. лв. Депозитът за участие в търга е в размер на 1.5 млн. лв.

Търгът ще се проведе от 11.00 часа на 90-ия ден от обнародване на решението в сградата на АП.

Не се допускат до участие в търга консорциуми, учредени под формата на граждански дружества и офшорни дружества.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg