Profit.bg пуска нова услуга – Сделки в реално време

1493
Profit.bg пуска нова услуга – Сделки в реално време

Финансовият портал Profit.bg, част от една от най-големите интернет групи в България MSKey Group, пуска нова услуга в помощ на инвеститорите на капиталовия пазар у нас.

Най-новата категория на сайта се нарича “Котировки” и позволява на всеки потребител да следи сключените на Българска фондова борса сделки, съответния купувач и продавач, както и измененията на четирите основни индекса.

След всяка транзакция за улеснение на инвеститорите на сайта могат лесно да се проследят най-повишаващите и най-понижаващите се Топ 10 емисии, както и книжата с изтъргувани най-високи обеми и най-много сделки за днешната борсова сесия.

В пазарната информация можем да видим както измененията на индексите, така и броят на повишаващите, понижаващите се книжа и тези без изменения за деня.

Новата категория в Profit.bg стартира само месец след началото на друга нова рубрика на сайта ни, а именно TV. В нея потребителите могат да намерят интервюта с едни от най-известните личност на българската икономика, пресконференции, емисия новини, анкети и коментари на брокери и анализатори.

До момента екипът ни осъществи интервюта с Николай Ялъмов (Капман), Красимир Стойчев (Макс Телеком), Красимир Атанасов (Елана), Румен Соколов (Българска фондова борса), Владимир Владимиров (Инвестбанк), Орлин Хаджиянков (Холдинг Пътища), Венцеслав Димитров (съветник на президента Първанов), Красимир Дачев (Свилоза), Катя Ценова (Адрес), Нели и Ели (КД Секюритис), Бойка Василева (ОББ), Прокопи Прокопиев (Енемона), Божидар Колев (Технополис), Емил Райков (Агрия Груп Холдинг) и Михаил Стоянов (Фондация "Атанас Буров").

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...