Провежда се заседание на Комитета за наблюдение на Програма САПАРД

335
Провежда се заседание на Комитета за наблюдение на Програма САПАРД

Днес в Министерството на земеделието и продоволствието се провежда ХІV-ото заседание на Комитета за наблюдение на Програма САПАРД, съобщиха от Българската стопанска камара.
 
В заседанието участват представители на Министерство на земеделието и продоволствието, Държавен фонд „Земеделие”, Национален фонд - Дирекция в Министерство на финансите и представители на Генерална дирекция „Земеделие и развитие на селските райони” на ЕК Кай Мортенсен, началник отдел за предприсъединителната помощ и Стелианос Ваянос.

Българската стопанска камара е представлявана от Камен Колев – заместник-председател.

Очаква се представителите на ЕК да запознаят българските власти с информацията, предоставена от ГД „Земеделие и развитие на селските райони”, във връзка с разследванията, които провежда ОЛАФ. Ще бъдат обсъдени и мерките, предприети от Агенция САПАРД за навременното изплащане на помощта до края на 2008 г., с цел недопускане на загуби на средства по процедурни причини.

Резултатите от срещата ще бъдат обявени по-късно през деня.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg