Публикуваха списъка с бенефициентте по европейските фондове

492
Публикуваха списъка с бенефициентте по европейските фондове

Списъците с бенефициентите, на които към настоящия момент е отпусната безвъзмездна финансова помощ от фондовете на Европейския съюз, са публикувани на

Единния информационен портал www.eufunds.bg и електронните страници на управляващите органи на оперативни програми, съответно изпълнителни агенции по предприсъединителните програми.

Това заяви министър-председателят в пленарната зала, в отговор на въпрос на независимия депутат Николай Камов относно инициативата за борба с корупцията.

Данните са достъпни и на английски език и съдържат конкретни проекти, съдържанието на проекта, общината, в която са реализирани, името на фирмата, общ бюджет на проекта, размера на предоставената помощ и продължителност на изпълнение.

Информацията относно одобрените за финансиране бенефициенти се актуализира редовно в съответствие с разпоредбите за публичност и прозрачност, каза още премиерът.

В заключение той допълни, че ще бъде направено всичко възможно за реализирането на всяка нова инициатива за по-голяма прозрачност и ефективност.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Concepto - подходящата врата за всеки стил на обзавеждане у дома

Дървените интериорни врати Hörmann залагат на висококачествени...