Рая Стефанова става Client Service Director на Параграф 42

484
Рая Стефанова става Client Service Director на Параграф 42

Рая Стефанова става Client Service Director на PR агенция Параграф 42, част от комуникационната група The Smarts. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление на партньорските отношения с настоящи и потенциални клиенти и за управлението на екипите, а с професионализма си ще допринесе за реализацията на ефективни комуникационни решения.

„Убеден съм, че Рая ще даде още енергия за развитието на агенцията, от каквато имаме нужда след вече две години и половина растеж. Нещо повече – амбициите ни са всеки проект и всяка кампания да допринася за по-добрата комуникационна среда. Смятам, че идването на Рая е стъпка в тази посока“, казва Александър Христов, управляващ директор на Параграф 42.

Рая Стефанова е консултант с повече от 15 години опит в създаването, реализирането и управлението на проекти в сферата на корпоративните комуникации. Има редица успехи във воденето на разнообразни PR, public affairs и thought leadership кампании за достигане до потребители, компании, институции и вътрешни публики.

През последните години Рая е Senior Account Director в българското представителство на Edelman – AMI Communications България, където управлява PR екипите за клиенти като Visa, Carlsberg, Kaufland, Shell, LG Electronics, HP, GlaxoSmithKline, Societe Generale Expressbank, Ubisoft, Coca-Cola.


Преминала е редица международни обучения, свързани с управление на PR кампании, изграждане на корпоративна репутация, brand PR, работа с инфлуенсъри, развитие на CSR политики. Притежава бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ от Факултета по журналистика и масови комуникация и магистърска по „Маркетинг“.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg