Ремонтите и ново строителство в Аспарухово и Вл. Варненчик ще са на стойност 24 млн. лв.

640
Ремонтите и ново строителство в Аспарухово и Вл. Варненчик ще са на стойност 24 млн. лв.

Община Варна сключи договор с ”Пътища и мостове” ЕООД за проектиране и и изпълнение на ново строителство, реконструкция, аварийни ремонти и рехабилитация на уличната мрежа, спортните обекти и междублоковите пространства на територията на район "Аспарухово" и район "Вл. Варненчик в града.

Стойността на контракта възлиза на 20 млн. лв. без ДДС, или 24 млн. лв. с ДДС.

Само преди няколко дни от Агенцията по общетвени поръчки стана ясно, че ремонтни дейности ще се извършват и в Кметствата Звездица, Казашко, Каменар, Константиново и Тополи на Варна.

Изпълнители ща са ”Хидрострой” АД и „Автомагистрали-Черно море” АД, а стойността на двата договора е 20 млн. лв. без ДДС (24 млн. лв. с ДДС) и 10 млн. лв. без ДДС, или 12 млн. лв. с ДДС.

Пътища и мостове ЕООД е еднолична собственост на Пътища и пътни съоръжения АД, което Росен Колелиев и Снежана Калова имат по 32.94 и 15.37%, а Димитър Тодоров е с 14.27 на сто. Людмила Кръстева и Сияна Димитрова притежават съответно 12.07 и 10.98% от капитала на компанията.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg