Съвет на старейшините ще консултира „Мини Марица-изток” ЕАД

946
Съвет на старейшините ще консултира „Мини Марица-изток” ЕАД

Съвет на старейшините ще консултира дейността на „Мини Марица-изток” ЕАД. Авторитетният консултативен орган в най-голямото дружество за открит въгледобив в България бе създадено на 9 май 2008 г. Той ще подпомага експертно и със съвети дейностите на минното дружество.

Членове на Съвета на старейшините са ръководители на „Мини Марица-изток” ЕАД от 1993 г. до днес, които, на база богатия си опит и познания за минното дело, ще подпомагат вземането на стратегически и оперативни решения за развитието на „Мини Марица-изток” ЕАД.

Сред старейшините са Живко Гърдев, Йордан Димов, Кольо Демерджиев, Нецо Дженев, Петко Петков, Руси Данев, Щерьо Щерев и Иван Марков. В бъдещата галерия ще бъдат поставени и портретите на директорите Владимир Сотиров и Марко Танев, които вече не са между живите.

Съветът на старейшините ще подпомага разработването на стратегически програми и проекти за развитие на дружеството, а така също ще оказва и логистична подкрепа на мениджърския екип и Съвета на директорите.

Съветът на старейшините е създаден по идея лично на настоящия изпълнителен директор на „Мини Марица-изток” ЕАД инж. Иван Марков.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg