СЕМ организира семинар за аналоговото и цифрово разпространение

455
СЕМ организира семинар за аналоговото и цифрово разпространение

Съветът за електронни медии и партньорите от BBC World Service Trust, в рамките на Проект по Програма PHARE, организират семинар на тема: “Актуални аспекти на прехода от аналогово към цифрово разпространение в Европейския съюз”, съобщиха от съвета.

Семинарът ще се се проведе на 4 и 5 март в Боровец. Участие в него с презентации и дискусионни мнения ще вземат Никола Манчев от Държавната агенция за информационни технологии и съобщения /ДАИТС/; Тодор Костурски, Валентин Георгиев, Свилен Попов и Албена Мирошникова от Комисията за регулиране на съобщенията /КРС/; членовете на Съвета за електронни медии; представители на Комисията по гражданско общество и медии при НС; Йелена Сурчулиа – BBC World Service Trust; Зина Трифонова – юрист; представители на Министерството на културата; представители на МФ; представители на професионални и неправителствени организации и сдружения - АБРО, БАМП, ПРОФОН и др.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg