Срокът за внасяне на окончателна оферта в конкурса за продажбата на БМФ е 9 януари 2008 г.

328
Срокът за внасяне на обвързваща оферта в конкурса за продажбата на 70% от капитала на “Параходство Български морски флот” ЕАД, Варна ще е до 15.00 часа на 9 януари 2008 г.

Агенция за приватизация стартира заключителния етап на двустепенния конкурс. След разглеждането на предварителната оферта, Изпълнителният съвет на агенцията взе решение за допускане на “Кей Джи Маритайм Шипинг” АД до участие в него.

АП отчита, че планираните инвестиции в индикативното предложение на българо-германския консорциум за развитието на морския флот са по-големи от очакваните и гарантират постигането на поставените в стратегията цели. Окончателната оферта ще бъде представена след завършването на икономическия и правен анализ (дю дилижънс) на дружеството.

Извършване на огледи на активи на дружеството може да се прави от 23 ноември 2007 г. до 20 декември 2007 г.

Периодът за провеждане на срещи с представители на дружеството, Агенцията за приватизация, Министерството на транспорта и други министерства, ведомства и организации, имащи отношение към приватизационната процедура, е от 26 ноември 2007 г. до 20 декември 2007 г.

Посещения в информационна зала кандидат-купувачите имат възможност да правят от 21 ноември 2007 г. до 7 декември 2007 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg