Стартира конкурс "Бизнесът на практика" организиран от Фикосота Синтез

828
Стартира конкурс

На 25 февруари (понеделник) официално стартира националният конкурс за разработка на теми на Фикосота Синтез „Бизнесът на практика”, съобщиха от компанията.

Конкурсът е първия етап от дългосрочната програма за професионално развитие на компанията и се организира в сътрудничество с 10 от най-големите университети в страната. Разработките на участниците в конкурса ще бъдат оценени от изявени преподаватели от български ВУЗ-ове, медийни експерти и специалисти на „Фикосота Синтез”.

Конкурсът има за цел да обхване максимално широк кръг от студенти, които да покажат своите знания и да ги реализират на практика. Ето защо Фикосота Синтез обявява пет теми – една маркетингова и четири специализирани, в четири области – маркетинг и икономика, химия, биотехнологии и хранително-вкусова промишленост.

Конкурсът е с награден фонд от 7500 лева. Голямата награда е в размер на 2500 лева, като ще бъдат раздадени и 5 награди по 1000 лева.

Най-талантливите участници в конкурса ще бъдат поканени на интервю за стаж в централата на Фикосота Синтез. В рамките на конкурса ще бъде връчена и специална награда на инициативата на ООН за частния сектор "Глобален договор" за разработка в унисон с принципите на корпоративната социална отговорност.

В конкурса могат да участват всички студенти след 3-та година с непрекъснат ход на обучение, включително магистри и докторанти от всички университети в България. Всеки трябва да избере една тема и да изпрати своята разработка посредством сайта www.fsPractice.com до 20 април 2008 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg