Стойността на ваучерите за храна за 2010 е 171.6 млн. лв.

699
Стойността на ваучерите за храна за 2010 е 171.6 млн. лв.

Министърът на финансите Симеон Дянков подписа заповед за определяне на годишната номинална стойност на ваучерите за храна за 2010 г. Така работещите в страната имат възможност да ползват като социална придобивка ваучери за храна на обща стойност 171.6 млн. лв.

Съгласно Наредба № 7 за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор, министърът на финансите определя със заповед номиналната стойност на издаваните ваучери за всяка календарна година.

Номиналната стойност се разпределя пропорционално между лицата, получили разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна.

При разпределението се взима предвид и наличието на свързаност между някои от операторите. За свързаните лица се запазва принципът на пропорционалност - посочена е общата квота, разпределена между тях по равно.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg