Търсят най-влиятелните в интернет

1383
Търсят най-влиятелните в интернет

Почетният Борд на програмата за посланици на Webit обяви новия международен проект - Най-влиятелните интернет личности. Той има за цел да открие и обяви кой са най-влиятелните хора в интернет пространството на Централна и Източна Европа.

„Дигиталната индустрия в ЦИЕ е изправена пред много предизвикателства, като сред най-големите от тях са обучението на маркетинг специалистите и промотирането на ефективността на дигиталната индустрия. С оглед на това, ние търсим най-влиятелните Интернет личности от държавите в региона, с които да работим в посока на развитието на кадрите и индустрията като цяло". Това обяви Ален Йоро, президент и главен изпълнителен директор на IAB Europe и председател на почетният Борд на програмата за посланици на Webit, се казва в прессъобщение на организаторите.

Проектът "Най-влиятелните интернет личности" е отворен за всички. След кратка регистрация, всеки може да започне да разпространява и следи влиянието си в своята държава и региона.

„Влиянието не се измерва просто с броя на приятелите във Facebook, последователите в Twitter, контактите в LinkedIN и участниците в блога. Влиянието е нещо повече от тези цифри и предполага мотивация към действие," сподели Пламен Русев, председател на борда на е-Академия и почетен посланик на Webit. Той е и човекът, който стои зад идеята и организирането на събитията Webit.

Един добър проповедник би могъл да мотивира 50% от папството да направи дарение след неделната литургия. Добрите улични музиканти могат да съберат по един лев от 10% от хората, които са ги слушали. За един специалист в директния маркетинг е успех да провокира към действие 2% от потребителите. Проектът за най-влиятелни личности си поставя за цел да открие хората, които могат да превърнат своите приятели, контакти и читатели в проводници на своето влияние, мотивирайки ги отвъд самия клик на мишката.

Проектът започва на 18 август и ще приключи на 18 октомври в 10:00. Петте най-влиятелни личности от всяка държава и най-влиятелните от региона ще бъдат широко промотирани, като имената им ще бъдат обявени по време на специална церемония пред 6 000 професионалисти от дигиталния бранш в рамките на най-голямото събитие за интернет индустрията в Централна и Източна Европа - Webit Expo & Conferences 2010.

Снимките им ще бъдат отпечатани на каталога на събитието и разпространени сред 20 000 представители на бранша, а онлайн профилите им ще бъдат широко промотирани в Интернет пространството.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg