Токуда Банк отпуска кредит до 15 000 лв. за лечение в болница Токуда - София

657
Кредит за лечение в МБАЛ Токуда Болница София предлага Токуда Банк от този месец. 15 000 лева е максималният размер на отпусканите по Токуда Пациент средства за покриване на медицинските разходи на пациентите.

Лихвата е 8.95%, фиксирана на годишна база при равни месечни вноски. Гратисният период е 3 месеца.

Токуда пациент предвижда два погасителни срока в зависимост от теглената сума. Ако кредитът е до 1000 лева той може да се изплаща до 2 години. Над 1000 лева вноските могат да бъдат разсрочени за 7 години.

Процедурата за получаване е бърза и облекчена. Кредит до 5000 лева ще се дава при един поръчител. Максималният кредит трябва да бъде обезпечен от двама гаранта.

Банков заем за лечение ще се отпуска и срещу ипотека върху недвижимо имущество. В този случай размерът на кредита е без значение.

Срокът за усвояване на кредита е един месец, след което реално усвоената сума в определения от банката лимит се оформя като погасителен план с анюитетни вноски.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg