"Топлофикация-София" обяви едномесечна лихвена ваканция за своите клиенти

989
"Топлофикация София"АД започва едномесечна "лихвена ваканция" за своите клиенти, съобщиха от дружеството. Абонатите имат възможност в срок до 25 октомври безлихвено да погасят просрочените си задължения, натрупани за периода до 30 септември 2006 г.

През изминалата седмица дружеството е изпратило до своите длъжници 80 000 писма с покана да се възползват от облекченията. Към писмата е приложен в два екземпляра договор за еднократно уреждане на задълженията, който всеки клиент, желаещ да плати в рамките на т. нар. лихвена ваканция, трябва да попълни предварително.

В случай че по някаква причина клиентът не е получил писмо с образец на договора, може да се обърне към съответния обслужващ район, където ще му бъдат предоставени за попълване екземпляри от документа.

В четирите топлофикационни района, в Търговската дирекция на Управлението на дружеството и в районните каси на бул."Скобелев" 11 и бул."Дондуков" 56 от 7.00 до 19.00 ч. ще работят служители, упълномощени да подписват договорите с клиентите.

Договорите могат да бъдат подписвани само от титуляра на партидата или от упълномощено от него лице. Клиентите трябва да носят личната си карта.

Заплащането на главницата по задължението може да става във всяка от касите на "Топлофикация София"АД. Клиентът трябва да предостави на касиера двата екземпляра от договора, които следва да са подписани и от двете страни. След извършване на плащането, клиентът получава единия екземпляр от договора заедно с фискалните бонове.

За улеснение на клиентите, касите ще работят извънредно на 29 септември от 9.00 до 14.00 часа.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...