Транс Телеком със сертификат по международен стандарт за управление на качеството

396
Транс Телеком със сертификат по международен стандарт за управление на качеството

Транс Телеком ЕАД получи сертификат по ISO 9001:2000. Удостоверението представлява международно призната гаранция за ефективното управление на качеството на предлаганите услуги на всеки един етап от тяхното създаване и предоставяне до крайния потребител. Сертифицирането на телекома бе проведено в съответствие с изискванията на фирмата TUV NORD CERT.

Компанията стартира процедурата по сертифициране в отговор на нарастващата конкуренция в бранша и все по-високите изисквания на крайните потребители. С въвеждането на оптимизирана политика по качеството телекомът си поставя за цел да повиши ефективността си и атрактивността на предлаганите продукти и услуги.

През месец юни тази година Транс Телеком приключи проект по внедряване на интегрирана система, която съответства на изискванията на международно утвърдените стандарти за управление на качеството и информационната сигурност ISO 9001:2000 и ISO 27001:2005. Последва обстоен одит на процесите в телекома от международни експерти от TUV NORD CERT, който приключи с издаването на сертификат по ISO 9001:2000. От Транс Телеком уточняват, че предстои сертифицирането на компанията и по ISO 27001:2005.

Транс Телеком ЕАД е телекомуникационна компания от ново поколение. Компанията е основана през 2003 г. като дъщерно дружество на Трансхолд България Холдинг, част от групата на Петрол Холдинг АД. Транс Телеком притежава лиценз за осъществяване на далекосъобщителни услуги през мрежа от вида точка към много точки – WiMAX.

Специализираната гама продукти и услуги, които компанията предлага, включва доставка, разработка и интеграция на комуникационни решения, базирани на WiMAX стандарта; фиксирана гласова телефонна услуга, както и достъп до Интернет. Целта на компанията е да се превърне в лидер на пазара на широколентовите мобилни услуги в България.

Снимка: Profit.bg

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...