Удължиха срока за подаване на оферти за на АМ Струма

984
Удължиха срока за подаване на оферти за на АМ Струма

Срокът за подаване на офертите за участие в обществена поръчка с предмет: „Определяне на изпълнител за допълнително проектиране и строителството на обект: „АМ "СТРУМА" ЛОТ 1 ДОЛНА ДИКАНЯ - ДУПНИЦА от км 305+220 до км 322+000" е удължен до 15:00 часа на 07. 06. 2011 г. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Решението е на председателя на УС на агенцията инж. Сергей Михалев, постановено в изпълнение на Решение на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура".

Срокът се удължава поради промени, възникнали след отстраняване на констатирана техническа грешка в документацията, вследствие на което е необходимо допълнително време за изготвяне на оферти от участниците.

Уточнение за участниците, закупили документацията: в Приложената Обобщена количествена сметка, Сметка 5 „Серии 500 - Асфалтови работи" , позиция 5601 се изменя, както следва: „Плътен полимермодифициран асфалтобетон" се изпълнява със Сплит мастик 0/11 S съгласно Таблица 5602.1. на Техническата спецификация".

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg