В Амстердам се проведе ОСА на Транс-Болкан Пайплайн

659
В Амстердам се проведе ОСА на Транс-Болкан Пайплайн

На 17-18 декември 2009 г. в Амстердам се проведе съвместно Общо събрание на акционерите, Надзорния съвет и Управителния съвет на "Транс-Болкан Пайплайн" Б.В. (ТБП).

Мениджмънтът на ТВР представи на акционерите и директорите от Надзорния съвет подробен отчет за корпоративните дейности през 2009 г. и предложи бюджет за 2010 г.

Акционерите и директорите от Надзорния съвет изслушаха докладите, изготвени от основните партньори и съветници на компанията по въпроси относно данъчното структуриране, маркетинга, техническото развитие на проекта, основните въпроси относно развитието на финансирането на проекта и други въпроси, свързани с корпоративната дейност.

Транс-Болкан Пайплайн Б.В. е регистрирана на 6 февруари 2008 г., в Амстердам (Холандия), в изпълнение на тристранното споразумение между правителствата на Русия, България и Гърция за изграждането и експлоатацията на петролопровода Бургас-Александруполис, подписано в Атина (Гърция) на 15 март 2007.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg