Вижте в кои части на София няма да има вода утре

5587
Вижте в кои части на София няма да има вода утре

© Pixabay

Части от София ще останат без вода утре заради ремонти на Софийска вода. Вижте къде чешмите ще пресъхнат:

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  бул. „Княз Александър Дондуков“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Княз Александър Дондуков“ от бул. „Васил Левски“, до ул. „Злетово“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Княз Александър Дондуков“ №105.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод в жк. „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: жк. „Малинова долина“; бул. „Симеоновско шосе“ от №87 до №93.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 27.

Във връзка с изграждане на сградни водопроводни отклонения на  ул. „Деспот Слав“ и ул. „Народен певец“ в жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Деспот Слав“ от пл. „Знаме на мира“ до ул. „Плевен“; ул. „Народен певец“, по ул. „Кота 1050“ от ул. „Преки път“ до ул. „Иван Сусанин".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Народен певец“ ъгъла с пл. „Знаме на мира“; ул. „Деспот Слав“ ъгъла с ул. „Плевен“.

Във връзка с подмяна на пожарни хидранти на  бул. „Мадрид“ и ул. „Марица“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Ген. Данаил Николаев“, бул. „Мадрид“, ул. „Алеко Константинов“ и гара Подуене по ул. „Мърфи“ от ул. „Русалка“ до бул. „Мадрид“ по бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“ по ул. „Франсис Де Пресансе“ от ул. „Мърфи“ до ул. „Алеко Константинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  ул. „Мадрид“ №58 и №18.

Интернет сайтът на Софийска вода дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg