Влагат 7 млн. лв. в ремонти на улици в София

535
Влагат 7 млн. лв. в ремонти на улици в София

Столична община сключи шест договора за ремонти на улици и булеварди, сочи проверка на Profit.bg. Стойността на контактите възлиза на 6.98 млн. лв. с ДДС.

ГБС Инфраструктурно строителство ще е изпълнител на четири от договорите. Компанията ще ремонтира бул. "Сливница" от Сточна гара до ул. "Опълченска", включително Лъвов мост за 3.32 млн. лв. и ще преасфалтира ул. "Александър Пушкин" от бул."Цар Борис ІІІ" до ул. "Даскал Стоян Папандреев", кв. "Павлово", район Витоша за 1.24 млн. лв.

Дригите две позиции, спечелени от компанията, са ремонт на ул. "Г. С. Раковски" от бул. "Цар Освободител" до бул. "Княз Александър Дондуков" и основен ремонт на бул. "Климент Охридски" от кръстовище с бул. "Андрей Ляпчев" до Софийски околовръстен път, включително и на прилежащите му съоръжения.

Стойността на възложените дейности е респективно 438 хил. лв. и 1.48 млн. лв. с ДДС.

Последните две поръчки са спечелени от СК-13 Холд-инг и Пътностроителна техника ЕАД, собственост на Холдинг Пътища АД.

Техните задачи са съответно преасфалтиране на ул. "Западна" между бул. "Александър Стамболийски" и Софийски метрополитен, район Красна поляна и основен ремонт на ул. "8 -ми декември" от бул. "Св. Климент Охридски" до ул. "Акад. Стефан Младенов", район Студентски.

Договорите с двете компании са на стойност 148 хил. лв. и 340 хил. лв. с ДДС.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg