Внедряват български софтуер в най-високата сграда в света Бурж Дубай?

1292
Българският софтуер за управление на недвижима собственост и активи Facility Management Center може да бъде внедрен в най-високата сграда в света Бурж Дубай. Това съобщиха от българската компания CenterMine, цитирани от БТА. Интерес към решенията и продуктите, предлагани от CenterMine, е проявен след представянето на Facility Management Center на специализираното изложение GITEX 2007 в Дубай този месец.

Българският софтуерен продукт подобрява управлението на сгради и помага за оптимизиране на разходите за електро- и топлоенергия, комуникации, комунални услуги, ремонтни дейности, хигиенизиране и др.

Facility Management Center улеснява и отношенията между наематели и наемодатели, като автоматизира всички процеси от изготвянето на офертите през сключването на договорите до издаването на финансови документи. Той обединява разнородни данни и дава възможност за бързата им обработка, за изготвяне на точни анализи и прогнози, което съответно увеличава печалбите от дейността.

С внедряване на подобни продукти експлоатационните разходи могат да бъдат намалени до 35 процента, обяснява Горан Миланов, изпълнителен директор на CenterMine.

Facility Management Center вече се използва в около 30 от най големите бизнес сгради у нас с обща площ над 300 000 кв. м. Софтуерният продукт е внедрен и работи успешно в "Бизнес Парк София", "Алфа Дивелопмънтс", "София Централ Парк", "Интрансмаш" и др.

CenterMine е българска компания, предоставяща услуги по анализ и продажба на корпоративни софтуерни решения на българският и международния пазар.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg