Western Union отличи най-добрите си представители в България

967
Western Union отличи най-добрите си представители в България

Световният лидер в сферата на паричните преводи Western Union Financial Services Inc., днес награди българските си представители за високо качество на предлаганите услуги, като част от програмата “Top Country Teams 2006” на Western Union и за най-висок ръст парични преводи, чрез програмата “Growth League”, съобщиха от компанията.

 

За първа година Western Union отличава българските си агенти чрез програмата “Growth League”. С  нея компанията цели да увеличи мотивацията в екипа на всяка една от своите локации чрез създаване на различни възможности за увеличаване ръста на парични преводи. Всеки месец компанията съобщава растежа на обема на транзакциите на агента - победител за съответния месец. Western Union награди първите десет регионални представители с най-висок ръст на парични трансфери в България.

 

Програмата ‘Top Country Teams’ на Western Union  стартира през 2004г. с цел да отличи най-добрите си регионални представители в България, а също и в други страни от Европа.

 

Western Union предостави възможността на представители от цяла България да вземат участие в програмата “Достигни върха 2006”, чрез която се отличиха победители в шест различни категории и десет локации за най-висок ръст на парични преводи.

 

По време на официалната церемония, състояла се в хотел Радисън САС, регионалният директор на Western Union, Ногай Камполат, оперативният мениджър Фарана Каракханова и маркетинг мениджърът Айше Тункай, отговарящи за страните от Югоизточна Европа и Средиземноморието, представиха резултатите на компанията за 2006г., както и двете програми за 2007г.

 

Програмите ‘Top Country Teams’ и ‘Growth League’ и през 2007г. ще бъдат насочени към постигането на високи стандарти на Western Union в обслужване на своите клиенти. Главната цел на програмите е да отличи агентите на компанията, доказали възможно най-високо качество в предлагането на услуги и постигането на най-висок ръст парични преводи, в различните страни.

 

Компанията Western Union е световен лидер в сферата на паричните преводи. Заедно с филиалите си Orlandi Valuta и Vigo осигуряват бърз, надежден и удобен начин за изпращане на пари по целия свят, за плащане на сметки и закупуване на парични ордери през мрежа от над 300 000 агенции в над 200 държави и територии.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg