Започва третото издание на “Финанси за всеки”

421
От 29 ноември до 1 декември в НДК ще се проведе трето издание на изложението “Финанси за всеки” . Тази година в него ще вземат участие 24 банки, застрахователи, инвестиционни посредници , взаимни фондове и др. Сред тях са Обединена българска банка, Банка БСК, Пощенска банка, Интернешънъл асет банк, Алфа банк, Варчев Финанс, КД инвестмънтс, Финансова група Капман, Лев Инс и др.

В конференцията, която ще се проведе на 29 ноември в зала 6 на НДК, ще вземат участие 9 финансови институции, както и представители на Министерството на финансите, на Министерството на икономиката и енергетиката, Комисията за финансов надзор и др. Специализирани продукти в подкрепа на проекти, финансирани със средства на Европейския съюз” е темата, която ще представи по време на форума ОББ.

От ДСК ще запознаят аудиторията с новите си продукти за малки и средни предприятия, както и продукти за кредитиране по оперативна програма “Конкурентоспособност”. На механизмите за подпомагане на малкия и средния бизнес е посветила презентацията си и Пощенска банка.

Представителите на малките и средни предприятия ще научат повече за специализираните продукти “Бизнес кредит”, “Бизнес кредитна линия”, “Инвестиционна кредитна линия” и “Кредитна линия за бизнес оборудване”.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg