БАКБ с нов изпълнителен директор

1903
БАКБ с нов изпълнителен директор

© БАКБ

Александър Димитров поема поста член на Управителния съвет и изпълнителен директор на Българо-американска кредитна банка АД.

Негов ресор са направленията “Разплащания”, “Карти”, “Информационни технологии” и “Виртуална банка”.

Промяната в ръководството на БАКБ е в сила от 31 март 2017 г., след вписването на Александър Димитров в Търговския регистър като нов член на УС и изпълнителен директор на БАКБ АД.


Александър Димитров притежава 15-годишен управленски опит в банковата система. Бил е член на Управителния съвет и изпълнителен директор на Сибанк АД за периода 2008-2013 г. Отговаря за “Клонова мрежа и дистрибуционни канали”, “Банкиране на дребно”, “Разплащания”, “Трежъри” и “Банково застраховане”.

Като част от структурата на Обединена българска банка АД, той заема длъжността директор “Управление на риска” през периода 2001-2007г. Бил е директор “Трежъри” в Национална банка на Гърция - клон София и член на Съвета на директорите на ЕТЕВА България АД.

Магистър по “Финанси” от Университета за национално и световно стопанство - София.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg