БАКБ с нов корпоративен сайт

3638
БАКБ с нов корпоративен сайт

Със старта на 2022 год. БАКБ представи новия си корпоративен сайт www.bacb.bg.

Изцяло променената визия е резултат на стремежа ни да бъдем „в крак“ с новите тенденции и постоянно да усъвършенстваме виртуалното банково преживяване, което предлагаме  на клиентите си, посочват от банката.

Модерна визия и дизайн, актуална информация, удобни функционалности - това са първите впечатления от визитката на БАКБ в интернет пространството.

Потребителският интерфейс улеснява навигацията и бързия достъп към отделните менюта, а добре структурираната и внимателно поднесената информация ориентира бързо клиентите за подходящия за тях продукт. 

„Водеща цел за нас е да сме максимално полезни на нашите клиенти, да ги запознаем с възможностите ни, да им осигурим важната информация и съвременни начини за комуникация, както и необходимото удобство, за да бъдем близо до тях“, коментира Илиан Георгиев, главен изпълнителен директор.

В съвременната реалност потребителите предпочитат дигитални форми на комуникация и начини за банкиране, затова ние залагаме на модерни решения, създаваме нови продукти и променяме концепциите за дигитално банкиране, които най-добре да удовлетворят нуждите им.


При разработката на новия корпоративен сайт на БАКБ са използвани всички добри практики за гарантиране на висока степен на сигурност, лекота на управление и бързо действие на заявените операции. По този начин банката отговаря на очакванията на съвременните потребители в тяхното забързано ежедневие. 

Проектът е разработен от екипа на БАКБ съвместно със Студио Х, а в процеса на работа е тестван по различни критерии в няколко фокус групи. Основен приоритет за банката  е изграждането на удобен за потребителя (user-friendly) корпоративен уеб сайт с риспонсив дизайн и модерна графика.

Посетителите на сайта имат възможност за лесна ориентация в навигационните менюта и бърз достъп до дигиталните канали за продажба на банкови продукти, като платформите за онлайн кредит „На мига“ и лендинг страницата за дистанционно откриване на Онлайн депозит. А чрез електронното банкиране БАКБ Онлайн могат да извършват всички банкови операции изцяло виртуално.

За максимално улеснение за потребителите, информацията в сайта е по-добре структурирана и клиентски ориентирана, акцентите са поставени върху важната за потребителя информация, основните параметри на продуктите са представени, като „стики“ лента, а разработените калкулатори заемат централно място във всяка продуктова страница за индивидуални клиенти.

Корпоративният сайт е двуезичен и е съвместим с всички браузъри и техните най-актуални версии. Ползва се удобно през всички мобилни устройства, а директната връзка с банката е гарантирана през видео чат с банкерите, които ще ви посъветват за най-добрите условия и подходящия за Вас банков продукт.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg