Частното банкиране на УниКредит Булбанк - най-доброто в България

4046
Частното банкиране на УниКредит Булбанк - най-доброто в България

© УниКредит Булбанк

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е обявено за най-доброто Частно банкиране в България. Признанието се връчва от наградите Global Private Banking Awards на международните издания PWM и The Banker.

Победителите са избрани на база на услугите, които предоставят на своите клиенти. В продължение на месеци квалифицирано жури прави проучване на различни пазари, като взима предвид ключови показатели за изпълнение, управление на риска, стратегии за растеж, бизнес модел, иновации и др.

От изданията подчертават, че наградените банки се открояват като лидери на техните пазари и предоставят на клиентите си висока добавена стойност.


Частното банкиране на УниКредит Булбанк е базирано на върха на сегмента и е лидер на пазара в България, като остава надежден и доверен партньор на клиентите, като им предлага уникална експертиза и индивидуални решения.

„Частното банкиране на УниКредит Булбанк има висока добавена стойност за клиентите. Стремим се да предоставяме качествено банкиране, бързи и дигитални решения, съобразени със специфичните индивидуални нужди на клиентите.

Целта ни е да сме доверен партньор на нашите клиенти, като им предоставяме най-добрите в своя клас услуги чрез висока експертиза на екипа на Частно банкиране, базирайки се на инвестиционната стратегия на групата.

Това голямо признание от международните издания PWM и Тhe Banker е факт благодарение на усилията на целия екип, както и на успешното взаимодействие с клиентите. Наградата е признание и за нашите клиенти, защото техните успехи са това, което прави и УниКредит Булбанк успешна“, коментира Дарин Пешев, директор на управление Частно банкиране в УниКредит Булбанк.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg