Чиста сметка от БАКБ вече е с онлайн управление

1628
Чиста сметка от БАКБ вече е с онлайн управление

ЧИСТА СМЕТКА е съвременен, финансов и технологичен продукт  предназначен за модерния, работещ човек. Създадена е от Българо-американска кредитна банка с идеята да се впише в стила на живот на активните потребители, да им осигури  повече гъвкавост, увереност и предвидимост. За много от тях тя е основната сметка, по която получават заплатата си, доходи от наеми, хонорари, авторски права или други приходи и използват чистата сума, без да заплащат месечни такси.

С ЧИСТА СМЕТКА контролът на средствата Ви е изцяло във Вашите ръце. Можете да я управлявате  дигитално, като използвате платформата БАКБ онлайн. С нея получавате много нови възможности:

 • Проверявате общ баланс, движение и наличности по сметката
 • Плащате данъци, такси, комунални услуги
 • Изпращате и получавате преводи
 • Заявявате нова дебитна карта и извличате ПИН за нея
 • Променяте сами параметри и лимити за плащане с карта
 • Блокирате картата за теглене на банкомат, плащане на ПОС или в интернет

ЧИСТА СМЕТКА не е промоционално предложение на БАКБ, а банков продукт за граждани и всеки, който го използва според изискванията, ще има привилегията да спестява от такса обслужване за неограничен период от време. Единственото условие е да  имате месечни постъпления по сметката от минимум 500 лева и използвате дебитна карта VISA.

С  дебитната карта VISA към ЧИСТА СМЕТКА, получавате  много атрактивни условия:

 • Без такса за издаване;
 •  Без такса за теглене на суми от всички банкомати на БАКБ;
 •  Без такса за преиздаване при изтичане на валидността на картата;
 •  Без такса за поддръжка на картата;
 •  Без такса за плащане на стоки и услуги в търговски обекти в страната и в чужбина;
 •  Без такса за плащания в интернет.

Със своята  ЧИСТА СМЕТКА и карта VISA можете да зареждате своя мобилен портфейл BACB Pay без такса и да пазарувате навсякъде само с телефона си, да получавате или да изпращате мигновено пари на приятели и близки.  

„ЧИСТА СМЕТКА  с онлайн управление осигурява на клиентите ни постоянен достъп до средствата по тяхната сметка 24/7. Средата става все по-дигитална и  ние  следваме тенденциите на пазара, затова надграждаме постоянно нашите продукти, с което да удовлетворим постоянно растящите изисквания на своите клиенти. Съчетаваме модерните технологични продукти с финансово-изгодни решения, които имат ясни  условия.“, коментира Иван Иванов, директор „Банкиране на дребно“.

Повече за ЧИСТА СМЕТКА  и за останалите продукти на банката можете да прочете на bacb.bg.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg