Едно от най-добрите депозитни предложение за парите ви

4260
Едно от най-добрите депозитни предложение за парите ви

© Pixabay.com

Спестяванията на домакинствата у нас продължават да растат, като ежемесечно се отчитат нови рекордни стойности.

В последните месеци, главно заради ниските лихви, предлагани от банките, както и заради окрупняването на спестяванията, ставаме свидетели на депозитен туризъм, или иначе казано - депозантите търсят по-изгодни оферти за парите си.

Едно от най-добрите предложения беше представено вчера от страна на Българо-американска кредитна банка. Ето и основните характеристики на депозита „Всичко е точно“.

Това е дългосрочен депозит, по който ежемесечно клиентът довнася определена от него сума до достигане на предварително определена от него крайна цел (независимо дали е 5 000 лв., 25 000 лв. или 50 000 лв.), като едновременно с това депозантът сключва застраховка "Злополука" със ЗАД Алианц България Живот АД, чиято застрахователна премия се заплаща от Българо-Американска Кредитна Банка АД.

• Срок: 3, 5 и 7 години

• Валута: лева, евро

• Минимална сума: 50 валутни единици

• Максимална крайна цел: 50 000 лева или тяхната равностойност

• Лихвени проценти: 1.35%, 1.65%, 1.75%

• Довнасяне на суми по депозита: на равни месечни вноски, предварително определени от депозанта

• Олихвяване: в края на срока на депозита

• Подарък безплатна Застраховка „Злополука“ от ЗАД „Алианц България Живот“ АД с включени рискове - смърт от злополука или пълна трайна нетрудоспособност над 70% на застрахованото лице

• Максимална застрахователна сума: 196 000 лева

• Възрастови ограничения за клиента: пълнолетно физическо лице, което не е навършило 65 години към датата на сключване на депозита и 70 години към датата на падежа

• Застрахователна сума: разликата между крайната цел за достигане до падежа и салдото по депозита към края на всеки месец, без разчетена лихва за периода

„Ние искаме да насърчаваме спестовността. Решихме да направим образователна кампания, за да могат клиентите да преценят кой е най-добрият продукт за тях", обясни Илиан Георгиев, главен изпълнителен директор на БАКБ.

Актрактивните лихви, както и бонусът застраховка от Алианц България, правят депозитното предложение едно от най-актрактивните на пазара.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Създайте идеалния климат у дома

Каквато и да е температурата навън и каквито и да са вашите...