Fibank представи онлайн платформата Smart Lady

789
Fibank представи онлайн платформата Smart Lady

© Fibank

Клиентите на Fibank, възползвали се от единствената по рода си програма в България за подкрепа на жените в бизнеса – Smart Lady, вече ще могат да се включат и в новата уеб базирана платформа, целяща да отговори на техните нужди, съобщават от трезора.

Платформата беше представена за първи път на 30 май в Литературен клуб „Перото“ в НДК, като стартира официално на 5 юни 2019 г. Чрез платформата Smart Lady бизнес дамите ще могат да получават практически съвети, да проследяват дистанционно провежданите обучения по програмата и да бъдат в крак с актуалните тенденции в бизнес управлението посредством публикуваните специализирани материали.

Дамите ще могат да се регистрират и управляват свой профил в платформата, като по този начин разширяват контактите си и бизнес възможностите.


Пред гостите на форума Регионалният директор за Югоизточна Европа на KANTAR TNS Марчела Абрашева представи резултатите от национално представително проучване на тема „Жените в бизнеса – очаквания и нагласи към уеб платформи с обучителен и бизнес характер“.

Тя подчерта категорично изразеното от дамите желание за обучения и развитие, включително чрез онлайн платформи.

Изпълнителният директор на Fibank Севдалина Василева посочи, че създаването на уеб базираната платформа „Smart Lady“ е логичната следваща стъпка в разгръщането на програмата.

„Социалната мисия на Smart Lady е да създадем една общност за взаимодействие, контакти и бизнес сътрудничество. Електронната платформа ще е нашето „запазено“ съвременно и модерно онлайн пространство, което допълва програмата в посоката, която е поела“, заяви тя.

Участниците в панелната дискусия обсъдиха и ролята на менторството в предприемачеството. 

„Да бъдеш ментор не е лесно и не всеки може да бъде ментор. Сигурно ще ме попитате къде и как да ги намерим и срещнем тези ментори. Това е едно от предназначенията на Smart Lady – да създаде възможност чрез форумите, мрежата, срещите и дигиталната платформа, които организира и развива, тези две страни да се намерят“, каза още Севдалина Василева, която има опит като ментор на стартиращи компании.

Членът на УС на Първа инвестиционна банка Надя Кошинска обобщи постигнатите за малко повече от година след стартирането й успехи на програмата Smart Lady.

"Повече от 370 жени са получили финансиране за своя бизнес на обща стойност 48 млн.лв, като Smart Lady от Fibank подпомогна дамите не само в София и големите градове, но достигна и до по-малките населени места в страната. От проведените до момента обучения в 6 града са се възползвали
140 дами, а наскоро се проведе и първата среща на новоучредения клуб Smart Lady", заяви тя.  

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

ivaylominev
# 0
16:07 | 15 July 2019
Изкарайте пари от интернет - бързо и лесно. Ако имате нужда от финанси, за да не сте фалит в края на месеца, не се залъгвайте с бързи кредити. Вече можете без проблеми да спечелите пари без да полагате усилия и време. Регистрирайте се, вижте мнения на клиенти, последни новини от платформата и почнете да печелите пари ОЩЕ СЕГА:
Pipilota
# 1
15:05 | 31 May 2019
Програма, специално насочена към жените предприемачи и управители на бизнес - от успешни жени за амбицирани жени ,няма как да не пожъне успех
Ирена
# 2
13:05 | 31 May 2019
Тази платформа хем е полезна, хем ще спести много време на жените в бизнеса, много добре са го измислили. Дано да продължават все така да подкрепят жените, които искат да постигнат нещо повече.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg