Къде можете най-бързо да получите пари у нас?

1494
Къде можете най-бързо да получите пари у нас?

© Кеш Кредит

Информационният портал Izbiram.bg отличи Кеш Кредит като компанията, предлагаща най-бързи онлайн кредити. Проучване, проведено през март и април, показва, че Кеш Кредит дава най-бързия отговор на пазара за небанкови кредити.

Достатъчни са до 6 минути от подаването на данните от клиента в уебсайта. С това скоростно представяне Кеш Кредит категорично изпреварва конкурентите си в бранша.

Благодарение на иновативния си подход с изцяло автоматизиран процес на одобрение, Кеш Кредит отговаря най-бързо. Технологичната иновация и съвременният скоринг процес дават възможност на компанията светкавично бързо да прецени кандидатстващия за кредит и да отпусне поисканата сума.

Клиентът получава услугата с гарантирана сигурност за своите данни. За 6 минути се реализират всички необходими проверки, удостоверяващи самоличността на клиента, така че да се избегне всякаква евентуална злоупотреба с лични данни.

Като лидер в индустрията, Кеш Кредит развива нови решения за кандидатстване и усвояване на средства. В момента всеки потребител може да поиска бърз кредит онлайн, чрез SMS, като посети един от 70-те офиси на Кеш Кредит в цялата страна или през Viber.

Кеш Кредит е първата компания в света, която отпуска кредити през популярното чат приложение Viber.

Освен бързина и удобство, компанията предоставя на клиентите си коректно отношение, любезно и качествено обслужване и прозрачност. Целта на Кеш Кредит е да предложи на потребителите това, от което имат нужда, в точния момент, при най-добрите условия.

Izbiram.bg е информационен портал, който сравнява и анализира условията на компании от различни финансови сектори – банкиране, застраховане, кредитиране и пенсионно осигуряване. Целта на сайта е да улесни потребителите в избора на най-добрата услуга за тях – и като качество, и като цена.

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg