Как фирмите могат да пестят до 40% от банковите си разходи

10559
Как фирмите могат да пестят до 40% от банковите си разходи

© Pixabay.com

През 2016 г. разходите на гражданите и фирмите към търговските банки в България възлизат на 1.06 млрд. лв. Само за първите 9 месеца на настоящата година сумата вече възлиза на 851 млн. лв., като до края на 2017 г. тя ще надхвърли разноските от година по-рано.

Какво обаче можем да направим в този случай? Как разходите на фирмата ни за банкови такси и комисиони да се намали значително?

Решението за това са бизнес пакети на Инвестбанк, предназначени за юридически лица. 

По този начин банката покрива нуждите на всички юридически лица, еднолични търговци, фондации и нестопански организации, независимо от размера и мащаба на бизнеса им. 

„Инвест Старт“ е подходящ за микро дружества и новооткрити предприятия, които все още не извършват голям брой транзакции по разплащателната си сметка. „Инвест Класик“ е разработен за малки и средни предприятия, които банкират основно онлайн, но извършват и касови разплащания.

За компаниите, които са ориентирани на международните пазари, но извършват и касови разплащания, е подходящ „Инвест Премиум“. Дружествата, търсещи модерни решения за своя бизнес и извършващи разплащанията си главно онлайн, могат да се възползват от преференциите, които им предоставя бизнес пакет „Инвест Смарт“.

Какви са предимствата на пакетните програми за клиентите на Инвестбанк?

Чрез тях те могат да спестят до 40% от разходите си за банкови продукти и услуги, имат възможност да плащат една обща месечна такса и да получат банково обслужване на преференциална цена.

Управлявайки лесно ежедневното си банкиране, получават бърз и лесен достъп до парите си с онлайн банкиране и дебитни карти, извършват транзакции с партньорите си в страната и чужбина при преференциална цена, по всяко време, където и да се намират, и още много други допълнителни услуги, за които можете да научите в офисите на Инвестбанк

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg