Клиентите на Инвестбанк могат да откриват онлайн депозити за минути

2680
Клиентите на Инвестбанк могат да откриват онлайн депозити за минути

Инвестбанк предоставя възможност на нови клиенти физически лица да открият депозит онлайн, в рамките на минути, без посещение във финансов център. С изгодните си лихвени нива – 0,75% за 12 месеца, 0,95% за 24 месеца и 1,05 % за 36 месеца, в лева и евро и без такси за обслужване и теглене на падеж, депозитът се нарежда сред най- добрите предложения в сегмента. Продуктът включва разнообразие от срочности, избор от две валути и довнасяне по всяко време до краен падеж на сума, ненадвишаваща общата сума на депозита при първоначалното му откриване. Няма ограничение за максималната сума на депозита.

Онлайн депозит бързо и удобно може да бъде открит чрез онлайн заявка през секция онлайн услуги на корпоративния сайт на банката. За улеснение на клиента след въвеждане на сума в калкулатора на продукта за секунди се изчислява крайната сума, която ще получи депозанта в края на срока. След което, в рамките на минути се преминава през регистрационен процес, подписване на документи посредством електронен подпис и захранване на сметката.

Инвестбанк предлага широк набор от депозитни продукти за физически и юридически лица с висока доходност и различни валути и срокове. В отговор на промяната в макроикономическата ситуация, считано от 10 август банката премахна таксата за съхранение на парични средства за корпоративните си клиенти. Промяната е в отговор на взетото решение от Управителният съвет на Европейската централна банка, с което се увеличава лихвата по депозитите с 0.5% и с това реално се премахват отрицателните лихви по депозитни продукти от последните години. За физически лица банката продължава да не прилага такса за наличност по платежни сметки.


Онлайн продуктите на Инвестбанк са на разположение 24/7 на клиентите на банката. Сред тях са онлайн заявка за откриване на депозит, кандидатстване за кредитна карта и потребителски кредит изцяло онлайн. Мобилното приложение Ibank Mobile позволява банкиране от всяка точка, а мобилният токен потвърждава преводи и активни операции сигурно и удобно, дори без връзка с интернет.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg