„Кредит на мига“ е новият хитов продукт на БАКБ

6556
„Кредит на мига“ е новият хитов продукт на БАКБ

Технологиите все повече навлизат в живота ни, а ние все повече свикваме с тях и с всички улеснения, които ни предоставят. В условията, в които продължаваме да се намираме повече от една година, дигиталните продукти станаха неизменна част от ежедневието ни. Очакванията на потребителите са вече всички финансови услуги да могат да бъдат извършени дистанционно, да бъдат на една ръка разстояние, затова търсят изцяло дигитално преживяване.

Кредит „На мига“ се предлага само и единствено онлайн. Това означава: без посещение на офис на банката, мигновено, тогава, когато ви е необходим (24/7). За целта Българо-американска кредитна банка е инвестирала в разработването на специална платформа credit.bacb.bg. В нея  клиентите кандидатстват, подписват дистанционно необходимите документи и получават одобрение за няколко минути.  

Името кредит „На мига“ не е избрано случайно. Независимо къде се намира и по кое време на деня, клиентът може да попълни данните си в сайта на банката и само с няколко лесни стъпки да кандидатства за кредит и да получи решение на момента.  След одобрение е необходимо единствено да подпише договора дистанционно и ще получи парите си веднага.


„С този иновативен процес БАКБ добавя полза за своите клиенти, които вече очакват всички банкови услуги да бъдат достъпни дистанционно. Голямо предимство е да получиш потребителски кредит без да напускаш дома си или офиса, или докато се наслаждаваш на ваканцията си. За клиента това означава удобство, сигурност и бързина. Спестява много време и чакане на опашки. За природата означава тонове спестена хартия и много спасени дървета. А това е част от стратегията за зелено банкиране на БАКБ, с която се стреми да постигне баланс между нуждите на клиентите, отговорното отношение към природата и собствените си бизнес цели.“,  коментира Илиан Георгиев, главен изпълнителен директор на БАКБ.

Кредит „На мига“ е привлекателен за съзнателните млади потребители не само с добрите си условия и бързина, но  и с това, че целият процес се извършва онлайн, като не се използва нито един лист хартия. По този начин се спестяват до 200 страници хартия, които обикновено са необходими за документите за отпускане на стандартен тип кредит.

Онлайн кредит „На мига“ дава възможност за финансиране на текущи нужди, покупка на жилищно обзавеждане, битова техника, ремонт на жилище или автомобил, обучение, екскурзия или почивка, семейни събития и е бързо решение за всяка ситуация. Размерът на кредита е между 150 и 10 000 лв., а възможният срок за изплащане е от 3 до 60 месеца (5 години).

Още един реверанс към клиентите е и фактът, че разплащателната сметка за обслужване на кредита е без такси за откриване и поддръжка. А за да управляват средствата си, те ще получат и безплатен достъп до електронното и мобилното банкиране на БАКБ.

Повече информация за кредит „На мига“, както и за други услуги и продукти на Българо-американска кредитна банка можете са откриете на www.bacb.bg.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg