Нова функционалност за корпоративните клиенти на Булбанк Онлайн

1792
Нова функционалност за корпоративните клиенти на Булбанк Онлайн

© УниКредит Булбанк

Нова функционалност за корпоративните клиенти на електронното банкиране – Булбанк Онлайн, им дава възможност за мониторинг на финансовите им показатели и сравнителен анализ спрямо пет конкурентни компании на пазара. Услугата е вече достъпна в меню Дигитални продукти за всички клиенти юридически лица на банката.

В двете подсекции - Анализ на ниво компания и Анализ на ниво индустрия, клиентите имат възможност да наблюдават движението на финансовите показатели, представено в удобен и интуитивен графичен вид, спрямо топ пет конкурентни компании в сектора и спрямо участниците в различни сектори, въз основа на избрани от тях критерии. Посредством тази услуга компаниите могат да получават специфични разрези и обобщения на информацията от годишни финансови отчети, както и лесно и бързо да оценят бизнеса си и този на избрани от тях участници на пазара.

„Ние вярваме, че за успешното развитие на компаниите от съществено значение  е да разполагат с подробен анализ на отделните аспекти на тяхното финансово състояние, както и да имат достъп до актуална информация за конкуренти и потенциални и настоящи контрагенти. Благодарение на новата функционалност и лесният  начин на използване, нашите клиенти вече могат да анализират в детайл позицията си на пазара и така да планират разрастване на бизнеса си. Чрез нашето решение за финансов анализ, юридическите лица, клиенти на УниКредит Булбанк, бързо идентифицират тенденциите за растеж, защото той е един от най-важните критерии за дългосрочния успех на един бизнес. Ние винаги гледаме в посока „надграждане“ на дигиталните решения, които предоставяме на бизнеса, като в следващите месеци предстои и разширяване на обхвата на услугата, а това ще даде и допълнителни удобства на нашите клиенти.“, заяви Ралука Попеску, Директор Корпоративно банкиране.

Потребителите (Корпоративни клиенти) на Булбанк Онлайн могат да пробват новата функционалност  тук.

Предстоят още значителни разработки в Булбанк Онлайн, които целят подпомагане на бизнеса с аналитична информация и предоставяне на добавена стойност за участниците на пазара, клиенти на УниКредит Булбанк.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg