Нова функционалност за корпоративните клиенти на Булбанк Онлайн

462
Нова функционалност за корпоративните клиенти на Булбанк Онлайн

© УниКредит Булбанк

Нова функционалност за корпоративните клиенти на електронното банкиране – Булбанк Онлайн, им дава възможност за мониторинг на финансовите им показатели и сравнителен анализ спрямо пет конкурентни компании на пазара. Услугата е вече достъпна в меню Дигитални продукти за всички клиенти юридически лица на банката.

В двете подсекции - Анализ на ниво компания и Анализ на ниво индустрия, клиентите имат възможност да наблюдават движението на финансовите показатели, представено в удобен и интуитивен графичен вид, спрямо топ пет конкурентни компании в сектора и спрямо участниците в различни сектори, въз основа на избрани от тях критерии. Посредством тази услуга компаниите могат да получават специфични разрези и обобщения на информацията от годишни финансови отчети, както и лесно и бързо да оценят бизнеса си и този на избрани от тях участници на пазара.

„Ние вярваме, че за успешното развитие на компаниите от съществено значение  е да разполагат с подробен анализ на отделните аспекти на тяхното финансово състояние, както и да имат достъп до актуална информация за конкуренти и потенциални и настоящи контрагенти. Благодарение на новата функционалност и лесният  начин на използване, нашите клиенти вече могат да анализират в детайл позицията си на пазара и така да планират разрастване на бизнеса си. Чрез нашето решение за финансов анализ, юридическите лица, клиенти на УниКредит Булбанк, бързо идентифицират тенденциите за растеж, защото той е един от най-важните критерии за дългосрочния успех на един бизнес. Ние винаги гледаме в посока „надграждане“ на дигиталните решения, които предоставяме на бизнеса, като в следващите месеци предстои и разширяване на обхвата на услугата, а това ще даде и допълнителни удобства на нашите клиенти.“, заяви Ралука Попеску, Директор Корпоративно банкиране.

Потребителите (Корпоративни клиенти) на Булбанк Онлайн могат да пробват новата функционалност  тук.

Предстоят още значителни разработки в Булбанк Онлайн, които целят подпомагане на бизнеса с аналитична информация и предоставяне на добавена стойност за участниците на пазара, клиенти на УниКредит Булбанк.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg