50 млн. лв. целева кредитна линия отпуска Райфайзенбанк за потребителски кредити за физически лица, нови клиенти, за извършване на ремонти, обзавеждане и други потребителски нужди.

“Според наше проучване, близо половината от кредитоискателите теглят кредит именно за ремонт, обзавеждане и подобрения в дома, а летните месеци се характеризират с най-голяма активност”, коментира Момчил Андреев, Председател на УС и изпълнителен директор на Райфайзенбанк.

9.95% годишно е лихвата по новия потребителски кредит за физическите лица с превод на работната заплата по сметка в банката и със закупуване на Пакет „Разплащателна сметка“.

Освен на нови клиенти на банката, целевият кредит за ремонт и обзавеждане ще се предлага и на клиентите, закупили ново жилище чрез агенцията за недвижими имоти Райфайзен Имоти.

Пакетът „Разплащателна сметка“ на банката включва най-често използваните от гражданите в ежедневието им банкови услуги, сред които разплащания, извършване на комунални плащания и др., като те спестяват 5% от фиксираните месечни такси на услугите, включени в него.