За седма поредна година Пощенска банка бе домакин на ученици, включени в инициативата “Мениджър за един ден” на фондация „Джуниър Ачийвмънт България”.

Учениците от престижната Национална финансово-стопанска гимназия и Американския колеж в София имаха възможността да видят дейността на банката през погледа на главния изпълнителен директор Антъни Хасиотис, който им представи управлението на финансовата институция.

Бъдещите мениджъри се запознаха също така с някои ключови бизнес звена на Пощенска банка и участваха в изпълнението на разнообразни задачи. Бяха им поставени и практическа казуси, които решават специалистите от банката във всекидневната си работа.

Пощенска банка, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е една от водещите финансови институции в България, част от Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп е международна банкова организация с общи активи, възлизащи на повече от 68.4 милиарда евро, и над 22 000 служители, която предлага своите продукти и услуги, както чрез мрежата си от 1 500 клона и места за продажба, така и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В Гърция Юробанк И Еф Джи Груп е водеща банка по потребителско кредитиране, управление на взаимни фондове, инвестиционното банкиране, животозастраховането и брокерските услуги. Юробанк И Еф Джи Груп е и най-големият кредитор на малкия бизнес в страната и е сред основните кредитори на големи местни корпорации от частния сектор.