БАКБ предлага онлайн депозит с бонус от 0.20%

2020
БАКБ предлага онлайн депозит с бонус от 0.20%

Българо-американска кредитна банка предлага иновативен онлайн депозит за индивидуални клиенти с надбавка от 0.20% върху стандартния лихвен процент. Промоционалният продукт е сигурен и удобен и не изисква посещение на банков офис. Той е достъпен само на няколко клика разстояние през Виртуалната банка BACB Plus от компютър.

Посещавайки www.bacbplus.bg/deposit, клиентите могат да открият и управляват дистанционно повече от един депозит. Те имат възможност да избират между 3, 6 и 12-месечен период, в зависимост от посочената валута. При всеки един от заявените продукти потребителите получават надбавка от 0.20%.

Продуктът се предлага за нови индивидуални клиенти, които нямат активна разплащателна, депозитна или друга сметка в БАКБ. За да открият своя виртуален депозит, те трябва единствено да попълнят онлайн в няколко кратки стъпки форма за заявка и регистрация и да предоставят изискуемите данни.


При получаване на необходимите документи, служител на БАКБ има грижата веднага да се свърже с тях, за да потвърди параметрите на заявката.

След обработката й в БАКБ, клиентът получава на регистрирания електронен адрес за кореспонденция информация за IBAN на открития на негово име онлайн депозит в БАКБ. В рамките на 15 календарни дни след това той следва да захрани депозита си чрез превод от негова собствена сметка при друга банка в България (която e посочил  в заявката за откриване).

При направена регистрация за онлайн платформата на Виртуална банка клиентите имат възможност да направят следващи заявки за онлайн депозит през нея.

Откривайки своя онлайн депозит, потребителите могат да се възползват от сигурност, бързина, комфорт и атрактивни лихвени нива, но и от предимствата на първата виртуална банка в България.

BACB Plus е платформа с изцяло дигитализирани банкови услуги с максимална защита. Тя е с лесна навигация, удобна и интуитивна. Различните канали позволяват на потребителите да банкират без ограничения на устройството или средството за подписване на транзакции, което ползват.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg