От 1 септевмри 2009 г. до 30 октомври 2009 г. включително клиентите на Банка ДСК ще могат да се възползват от продължение на промоционалната кампания, информираха от банката за Profit.bg.

Промоцията важи за новооткрити срочни влогове в лева, евро и щатски долара на физически лица и малки и средни предприятия, корпоративни клиенти и новооткрити виртуални срочни депозити в лева, евро и щатски долара на физически лица.

Срочността на промоционалните депозити е съответно 1, 3, 6 и 12 месеца.

Минималната сума за откриване е съответно 250 лв./евро/щ. долара за физически лица, 1000 лв., 5000 евро, 500 щ. долара за малки и средни предприятия и 10 000 лв., 5000 евро, 10 000 щ. долара за корпоративни клиенти.

Срочните влогове за физически лица могат да се откриват чрез внасяне на суми в наличност или чрез прехвърляне на суми от спестовни влогове или разплащателни сметки, открити в банката.

Откритите през кампанията срочни депозити в резултат на частично теглене на суми от съществуващ влог, на промяна на срока или вида на валутата, също се включват в промоцията.

В промоцията за клиенти - малки и средни предприятия и корпоративни клиенти, участват само новооткрити срочни депозити в лева, евро и щатски долара.