Банка ДСК започва от днес (1 септември 2008 г.) промоционална кампания, насочена към притежателите на дебитни и кредитни карти Visa, информираха от банката за Profit.bg. До 31 октомври 2008 г. картодържателите ще ползват промоционалните условия при плащане на ПОС при търговец.

Промоцията се изразява във възстановяване по сметките на клиентите на 2% от общата стойност на направените от тях транзакции с картите Visa през предходната седмица на ПОС при търговец.

Тя е в сила при условие, че клиентите са извършили минимум две транзакции с карти Visa, независимо от стойността на операциите. Всяка седмица в сряда сумата ще бъде превеждана по сметката на клиента с основание на превода - „Бонус от Банка ДСК”.

Този бонус няма да се отнася за транзакции, извършени в интернет сайтове за залагания или свързани със зареждане на микросметки в epay.bg.

Също от 1 септември стартира промоционална кампания на Банка ДСК по новоразрешавани кредити в лева и евро за микро, малки и средни предприятия. Те получават отстъпка в размер на 50% от таксата за разглеждане на искането за кредит.

Тази промоция е валидна за клиенти, които са подали своите документи за искане на кредит през периода 1 септември – 31 октомври 2008 г.

Снимка: Profit.bg