Банка ДСК с нови промоционални лихви

1768
Банка ДСК с нови промоционални лихви

От 2 ноември 2009 г. Банка ДСК стартира промоционална кампания по срочни влогове и по виртуални срочни депозити в лева, евро и щатски долари за физически лица. Тя ще продължи до 31 декември 2009 г. включително.

Кампанията обхваща всички новооткрити през този период влогове за срок от 1, 3, 6 и 12 месеца. Минималната сума за откриването на промоционалните срочни депозити за физически лица е 250 лв., евро или щатски долари. По виртуалните срочни депозити минималната сума за тяхното откриване е съгласно общите условия на Банка ДСК..

Лихвите за депозити варират в зависимост от сумата и срочността на депозита.

При депозити в лева лихвата е от 5.35 % до 8.80 %; при евровите депозити промоционалните лихви стартират от 4.50 % и стигат до 7.30 %. Промоционалната лихва за депозити в щатски долари е от 2.40 % до 4.25%.

Промоционалният лихвен процент по срочните влогове и по виртуалните депозити се формира от стандартната лихва и промоционална надбавка. По срочните влогове промоционалният лихвен процент се предоставя за първоначалния срок на влога, като при автоматичното подновяване на срока се прилагат действащите към момента стандартни лихвени проценти на Банка ДСК.

По виртуалните депозити промоционалният лихвен процент се предоставя за срока на депозита, вкл. и при подновяване по инициатива на клиента в рамките на срока на промоцията.

Срочните влогове по новата промоционална кампания на Банка ДСК могат да се откриват чрез внасяне на суми в наличност или чрез тяхното прехвърляне от спестовни влогове или разплащателни сметки, открити в Банката.

В промоцията се включват също и открити през кампанията срочни влогове в резултат на частично теглене на суми от вече съществуващ влог в Банка ДСК, на промяна на неговия срок или вид на валутата.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg